WEBDESIGN VOOR CORELAS TE BLAASVELD (WILLEBROEK)

Webdesign voor Corelas te Willebroek

Corelas is de zaak van een jonge en gepassioneerde freelance consultant, gespecialiseerd in quality assurance en validatie voor de farmaceutische industrie. De oude website had zijn jaren dienst goed bewezen en moest nu plaats maken voor een nieuw en fris webdesign dat ook responsive is. Dit wil zeggen dat het design zich automatisch aanpast aan verschillende media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone,…)

Na de goedkeuring van het voorontwerp en de finetuning van de klant uit Willebroek werd de nieuwe website opgebouwd in html/css binnen een periode van twee weken.

Testimonials Corelas en Interieur Casteele

Diensten

 • Webdesign

  Webdesign

  Frederic ontwerpt uw website op maat van uw wensen, doelgroep en budget. En dit zowel voor particulieren, zelfstandigen, VZW's als voor bedrijven.

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp met pit. Frederic verzorgt de volgende visuele communicatie van uw bedrijf: uw logo en huisstijl, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen voor events, spandoeken, stickers, ...

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Drukwerk

  Drukwerk

  Naast het ontwerp kan ik ook het drukwerk aanleveren. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw drukwerk zoals: uw naamkaartjes, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen, spandoeken, stickers, ...

  Contacteer me voor meer info!

 • Marketing

  Marketing

  Met meer dan 7 jaar ervaring in marketing zorg ik voor een totaalaanpak van uw project, van A tot Z, met een brede visie. En dit op maat voor zelfstandigen en kleine KMO's.

  Contacteer me voor meer info!

 • Fotografie

  Fotografie

  Fotografie voor zelfstandigen en KMO's. Deze beelden worden dan gebruikt voor uw drukwerk, promomateriaal of website.

  Contacteer me voor meer info!