WEBDESIGN VOOR FARMACCOUNT TE DEERLIJK

Project Details

De klant uit Deerlijk had nog geen online zichtbaarheid op het web. Zoals bij ieder webdesign project maak ik eerst een voorbeeld in photoshop van hoe de site er uit zal zien. Na finetuning en goedkeuring van de klant wordt de website opgebouwd in html/css.

Er werd ook een SEO optimalisatie gedaan op de site van Farmaccount uit Deerlijk. Dit is een vast onderdeel bij ieder webdesign project. Een goede score in de zoekmachines vraagt namelijk een totaalaanpak. SEO maakt het webdesign iets duurder, maar al snel merk je de voordelen op lange termijn door het aantrekken van nieuwe klanten. Met SEO haal je dus meer omzet.

Zoals bij alle nieuwe projecten, is er bij deze website ook extra aandacht geschonken aan de mobiele versie. De website is volledig responsive en past zich automatisch aan aan verschillende media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone,…). In een tweetal weken stond de website online. Farmaccount is nu een tevreden webdesign klant uit Deerlijk!

Bezoek de website

Diensten

 • Webdesign

  Webdesign

  Frederic ontwerpt uw website op maat van uw wensen, doelgroep en budget. En dit zowel voor particulieren, zelfstandigen, VZW's als voor bedrijven.

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp met pit. Frederic verzorgt de volgende visuele communicatie van uw bedrijf: uw logo en huisstijl, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen voor events, spandoeken, stickers, ...

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Drukwerk

  Drukwerk

  Naast het ontwerp kan ik ook het drukwerk aanleveren. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw drukwerk zoals: uw naamkaartjes, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen, spandoeken, stickers, ...

  Contacteer me voor meer info!

 • Marketing

  Marketing

  Met meer dan 7 jaar ervaring in marketing zorg ik voor een totaalaanpak van uw project, van A tot Z, met een brede visie. En dit op maat voor zelfstandigen en kleine KMO's.

  Contacteer me voor meer info!

 • Fotografie

  Fotografie

  Fotografie voor zelfstandigen en KMO's. Deze beelden worden dan gebruikt voor uw drukwerk, promomateriaal of website.

  Contacteer me voor meer info!