WEBDESIGN VOOR DEMAC TE HARELBEKE

Project Details

De klant uit Harelbeke wou een nieuwe website online hebben volgens een bepaald eisenpakket binnen de 2 weken. De eerste dag heb ik een voorbeeld jpg gemaakt van hoe de site er uit zou zien. Na finetuning en goedkeuring van de klant werd de website dan opgebouwd in html/css binnen een termijn van 6 werkdagen!

De website van studiebureau Demac te Harelbeke biedt een professionele kijk op de realisaties en de mogelijkheden van het ingenieursbureau. Het hoofdmenu van de website is eenvoudig zodat men snel kan vinden hetgeen men zoekt. De menu items zijn tevens terug te vinden in de footer van de website. Bovenaan rechts op iedere pagina kan men snel contact opnemen met het bureau te Harelbeke.

Zoals bij alle nieuwe webdesign projecten, is er bij deze website ook extra aandacht geschonken aan de mobiele versie. De website is volledig responsive en past zich automatisch aan aan verschillende media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone,…). Een schot in de roos voor studiebureau Demac te Harelbeke!

Bezoek de website

Diensten

 • Webdesign

  Webdesign

  Frederic ontwerpt uw website op maat van uw wensen, doelgroep en budget. En dit zowel voor particulieren, zelfstandigen, VZW's als voor bedrijven.

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp met pit. Frederic verzorgt de volgende visuele communicatie van uw bedrijf: uw logo en huisstijl, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen voor events, spandoeken, stickers, ...

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Drukwerk

  Drukwerk

  Naast het ontwerp kan ik ook het drukwerk aanleveren. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw drukwerk zoals: uw naamkaartjes, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen, spandoeken, stickers, ...

  Contacteer me voor meer info!

 • Marketing

  Marketing

  Met meer dan 7 jaar ervaring in marketing zorg ik voor een totaalaanpak van uw project, van A tot Z, met een brede visie. En dit op maat voor zelfstandigen en kleine KMO's.

  Contacteer me voor meer info!

 • Fotografie

  Fotografie

  Fotografie voor zelfstandigen en KMO's. Deze beelden worden dan gebruikt voor uw drukwerk, promomateriaal of website.

  Contacteer me voor meer info!