WEBDESIGN VOOR DAMTECH TE GULLEGEM

Project Details

De klant uit Gullegem is gespecialiseerd in cryogene applicaties en gasdetectiesystemen en wenste een nieuwe website om zijn diensten kenbaar te maken. Zoals bij ieder webdesign project maak ik eerst een lage resolutie voorbeeld in photoshop van hoe de website er uit zal zien. Na finetuning en goedkeuring van de klant wordt de website verder opgebouwd in html/css.

Er werd eerst en vooral een nieuw logo voor Damtech Gullegem ontworpen. Op de website komen er veel foto's aan bod die de vele realisaties en het vakmanschap tonen van de klant.

De site is bovendien responsive voor een optimale webervaring op verschillende apparaten (smartphone, tablet, pc, ...). In een drietal weken stond de website online. Damtech is nu een tevreden webdesign klant uit Gullegem!

Bezoek de website

Diensten

 • Webdesign

  Webdesign

  Frederic ontwerpt uw website op maat van uw wensen, doelgroep en budget. En dit zowel voor particulieren, zelfstandigen, VZW's als voor bedrijven.

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp met pit. Frederic verzorgt de volgende visuele communicatie van uw bedrijf: uw logo en huisstijl, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen voor events, spandoeken, stickers, ...

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Drukwerk

  Drukwerk

  Naast het ontwerp kan ik ook het drukwerk aanleveren. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw drukwerk zoals: uw naamkaartjes, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen, spandoeken, stickers, ...

  Contacteer me voor meer info!

 • Marketing

  Marketing

  Met meer dan 7 jaar ervaring in marketing zorg ik voor een totaalaanpak van uw project, van A tot Z, met een brede visie. En dit op maat voor zelfstandigen en kleine KMO's.

  Contacteer me voor meer info!

 • Fotografie

  Fotografie

  Fotografie voor zelfstandigen en KMO's. Deze beelden worden dan gebruikt voor uw drukwerk, promomateriaal of website.

  Contacteer me voor meer info!