Wedding

Ontwerp huwelijksuitnodigingen

Ontwerp van uw huwelijksuitnodigingen op maat.

Bent u druk bezig met de voorbereidingen? Op zoek naar een unieke en originele manier om uw familie en vrienden uit te nodigen voor jullie huwelijk? Grafisch ontwerper Frederic Desauw ontwerpt unieke, originele en retro huwelijksuitnodigingen op maat! U kiest voor uw stijl: modern, klassiek, origineel, luxe, met foto of bijpassende cartoon, letterpress of met een vintage toets. Ik luister naar uw wensen en creëer voor jullie een uitnodiging of kaartje die een uniek plaatsje op de schouw of kast van familie en vrienden zal krijgen.

Ik biedt u een kwalitatief ontwerp en drukwerk op maat van uw wensen en budget aan. Voor sommige koppels ontwerp ik de stijl van a tot z. Trouwuitnodigingen, misboekjes, feestgidsen, menukaarten, bedankingskaartjes, ... Alles is mogelijk om van uw huwelijk een perfect feest te maken.

Op zoek naar een origineel ontwerp van uw huwelijksuitnodiging op maat van uw wensen en budget? Wenst u eens vrijblijvend samen te zitten en/of een prijsofferte te ontvangen? Neem dan gerust contact met me op voor meer info. Ik wens jullie alvast heel veel succes toe met de voorbereidingen en misschien tot binnenkort ...