Birth

Ontwerp geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes op maat van uw wensen.

Jongen(s) of meisje(s) op komst? Al bekomen van het gelukzalige en wonderlijke gevoel van de eerste echo's en druk bezig met de voorbereiding op de bevalling? Grafisch ontwerper Frederic Desauw ontwerpt originele geboortekaartjes op maat! Ik luister uitgebreid naar uw wensen om zo tot een mooi en uniek resultaat te komen die een uniek plaatsje op de schouw of kast van familie en vrienden zal krijgen.

Voor de meeste klanten ontwerp ik de stijl van de unieke geboortekaartjes van a tot z. Dit wil zeggen dat u zo mee kan beslissen over het concept, de vormgeving, stijl, kleur en lettertype. Meestal starten we met een korte meeting bij mij te Kortrijk zodat ik u heel wat voorbeelden en mogelijkheden kan tonen of indien u verder woont per mail / telefonisch.

Op zoek naar een origineel geboortekaartje ontwerp voor uw toekomstige spruit? Wenst u vrijblijvend een offerte of een afspraak te Kortrijk? Neem dan gerust contact met me op voor meer info. Ik wens jullie alvast heel veel succes toe met de zwangerschap en misschien tot binnenkort!