Branding

SEO Webdesign

Ontwerp van een professionele responsive website voor een schrijnwerker te Rekkem (Menen).

De klant, schrijnwerker Casteele te Rekkem (Menen), had nog geen online zichtbaarheid op het web. Zoals bij ieder webdesign project maak ik eerst een voorbeeld in photoshop van hoe de site er uit zal zien. Na finetuning en goedkeuring van de klant wordt de website opgebouwd in html/css.

De website van Interieur Casteele biedt een professionele kijk in het werk van de schrijnwerkerij gelegen te Rekkem (Menen). De schrijnwerkerij richt zich onder andere op klanten in de regio Kortrijk, Ieper en Menen. De user interface van de website is eenvoudig zodat men snel kan vinden hetgeen men zoekt. Let bijvoorbeeld op de indeling van het portfolio. Daarnaast is er ook een SEO optimalisatie voorzien op de website. SEO maakt het webdesign iets duurder, maar al snel pluk je de vruchten van het werk doordat zich nieuwe klanten aanmelden...

Zoals bij alle nieuwe projecten, is er bij deze website ook extra aandacht geschonken aan de mobiele versie. De website is volledig responsive en past zich automatisch aan aan verschillende media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone,…). Kortom, een tevreden webdesign klant te Rekkem (Menen)! Bezoek de website van Interieur Casteele!

webdesign rekkem menen
webdesign rekkem menen