SEO WEBDESIGN: SCOOR IN GOOGLE!

BIER = SEO

Als u van plan bent een kroeg te openen zonder bier, zal u niet veel klanten over de vloer krijgen. Idem met een website die niet SEO geoptimaliseerd is. Deze staat online, maar dat is ook alles. Met SEO of zoekmachineoptimalisatie zorgt u ervoor dat uw potentiële klanten u kunnen vinden op welbepaalde trefwoorden via Google. Zo krijgt uw café ... euhmm website, klanten over de vloer en verhoogt u uw omzet. Met resultaatgerichte online marketing kan u dus meer offertes opmaken en krijgt u meer klanten. Blaas uw website nieuw leven in met SEO, en ga vandaag nog voor een grotere zichtbaarheid! Santé!

Benieuwd naar de werkwijze? Contacteer me vandaag nog om vrijblijvend info te ontvangen hoe ik uw business kan boosten!

Testimonials SEO webdesign

Enkele SEO webdesign realisaties

Waarom voor mij kiezen?

2000 Dagen ervaring
1000 Grijze haren
100% Procent inzet
1 Me, myself and I

Diensten

 • Webdesign

  Webdesign

  Frederic ontwerpt uw website op maat van uw wensen, doelgroep en budget. En dit zowel voor particulieren, zelfstandigen, VZW's als voor bedrijven.

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp met pit. Frederic verzorgt de volgende visuele communicatie van uw bedrijf: uw logo en huisstijl, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen voor events, spandoeken, stickers, ...

  Hier met uw muis voor meer info!

 • Drukwerk

  Drukwerk

  Naast het ontwerp kan ik ook het drukwerk aanleveren. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw drukwerk zoals: uw naamkaartjes, advertenties, banners, belettering, flyers, folders, affiches, bedrijfsuitnodigingen, spandoeken, stickers, ...

  Contacteer me voor meer info!

 • Marketing

  Marketing

  Met meer dan 7 jaar ervaring in marketing zorg ik voor een totaalaanpak van uw project, van A tot Z, met een brede visie. En dit op maat voor zelfstandigen en kleine KMO's.

  Contacteer me voor meer info!

 • Fotografie

  Fotografie

  Fotografie voor zelfstandigen en KMO's. Deze beelden worden dan gebruikt voor uw drukwerk, promomateriaal of website.

  Contacteer me voor meer info!