Logo en huisstijl ontwerp

Voor een kwaliteitsvol logo en huisstijl ontwerp met een duidelijke en krachtige boodschap kan u bij mij terecht. Als logo ontwerper boetseer ik iedere dag opnieuw met veel liefde voor het vak tal van beeldmerken en zo ook de uitstraling van uw onderneming of zaak.

Uw huisstijl is datgene wat uw klanten te zien krijgen, en wordt zo consequent mogelijk toegepast op uw communicatie, zowel online op uw website ontwerp als offline: visitekaartjes, belettering, facturatiepapier, briefhoofden, folders, ... Door uw logo en huisstijl consequent toe te passen, versterkt u uw merk, en geniet u zo van een blijvende impact bij uw klanten.

Vul het contactformulier in voor meer info of geef me een seintje op 0473 98 77 51. Ik help u graag verder!
  • logo en huisstijl ontwerp

  • logo en huisstijl ontwerpEen professionele logo designer in Kortrijk nodig? Op zoek naar een apotheek logo, bouwbedrijf logo, logo kine, logo dokter, logo elektriceit, advocaat logo, ... Of je nu een starter bent die zijn allereerste stappen zet, een stielman die een nieuw professioneel logo nodig heeft, of een onderneming die zijn huisstijl wenst op te frissen, ik ben er om je te helpen.
U ontvangt een uniek en sterk logo
Onderscheidend, aantrekkelijk en herkenbaar
Meer dan 10 jaar vakmanschap
U ontvangt de auteursrechten
Uitstekende service na-verkoop
"Frederic consulteerden we voor de heropmaak van onze website; intussen heeft dit geresulteerd in een state of the art platform, dat perfect beantwoordt aan onze verwachtingen, én waarvoor we zeer regelmatig waardering krijgen van onze doelgroepen! Frederic ontpopte zich snel tot een partner, mee-denkend, to the point, expert en best betaalbaar – de investering die we verrichten werd in no time terugverdiend."

Dirk Van De Waeter - zaakvoerder Vice Verda BV

Zin om samen te werken?