Branding

Webdesign

Ontwerp van een eenvoudige maar professionele website op maat voor Farmaccount regio Deerlijk / Vichte.

De klant uit de regio Deerlijk - Vichte had nog geen website. Bij dit webdesign project maakte ik eerst een voorbeeld van hoe de site er uit zou zien. Na finetuning en goedkeuring van de klant werd de website opgebouwd in html/css.

Er werd ook een SEO optimalisatie gedaan op de site van Farmaccount uit Deerlijk. Dit is een vast onderdeel bij ieder webdesign project. Een goede score in de zoekmachines vraagt namelijk een totaalaanpak. SEO maakt het webdesign iets duurder, maar al snel merk je de voordelen op lange termijn door het aantrekken van nieuwe klanten. Met SEO haal je dus meer omzet.

Zoals bij alle nieuwe projecten, is er bij deze website ook extra aandacht geschonken aan de mobiele versie. De website is volledig responsive en past zich automatisch aan aan verschillende media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone,…).

In een drietal weken stond de website online, van de eerste meeting tot de oplevering. Boekhoudkantoor Farmaccount is nu een tevreden webdesign klant uit Deerlijk! Surf naar Farmaccount voor meer informatie.

webdesign deerlijk vichte