Grafisch

Logo laten ontwerpen

Welkom bij logo en huisstijl ontwerper Frederic Desauw. Ontwerp van professionele logo's in meerdere formaten voor al uw drukwerk en promotiemateriaal.

Als logo ontwerper boetseer en stileer ik uw logo volgens uw wensen en op basis van uw doelgroep. Met een duidelijk herkenbaar logo ontwerp zorgt u voor een sterke identiteit!

Wenst u een professioneel logo te laten ontwerpen? Er zijn enkele opties. Een basis logo ontwerp is een verkort traject om bij een beperkt budget tot uw logo te komen. Er worden maximaal 2 voorstellen gedaan. Het definitieve ontwerp krijgt u aangeleverd als jpg en png.

U kan ook kiezen voor een uitgewerkt logo in pdf, eps, svg, tiff, jpg en png. Bij deze keuze maak ik minimum vijf ontwerpvoorstellen en wordt er ook dieper ingegaan op de uitwerking van uw logo. Ik modelleer en verfijn uw logo totdat u 100% tevreden bent!

Tenslotte kan u kiezen voor een logo en huisstijl ontwerp. Hierbij ontvangt u ook een ontwerpvoorstel voor uw naamkaartjes en briefpapier. Indien u andere zaken wenst zoals bvb belettering van uw wagenpark, ontwerp van bedankkaartjes, enveloppen, A4 mappen, notablokken, ... kan ik u een offerte op maat bezorgen. Indien u een compleet huisstijlhandboek wenst te ontvangen met opmaak van folders, brochures, banners, powerpoint presentatie, etc, zitten we best even samen om alles in detail te bespreken.

Blaas uw onderneming nieuw leven in met een duidelijk herkenbaar logo, en ga vandaag nog voor een grotere zichtbaarheid! Vul het contactformulier in voor meer info of geef me een seintje op 0473 98 77 51. Ik help u graag verder!

logo laten ontwerpen