Branding

SEO Webdesign

Ontwerp van professionele SEO geoptimaliseerde websites voor zelfstandigen en KMO's uit Vlaanderen.

Doelgerichte websites zorgen voor méér offertes en méér klanten. Laat uw website optimaal renderen met behulp van online marketing en SEO. SEO of zoekmachine optimalisatie zorgt er namelijk voor dat uw website voor welgekozen trefwoorden zo hoog mogelijk scoort in Google. Zo krijgt u meer klanten op uw website en stijgt het volume aan offertes.

Doordat bij meer dan 90 procent van de zoekopdrachten enkel maar de eerste twee pagina's bekeken worden in Google, is een optimalisatie van uw site een must. SEO webdesign is een techniek waarmee u scoort in Google. De SEO uitwerking is heel doelgericht op uw (toekomstige) klanten zodat u al snel een maximum effect ziet van uw website. Via een uitgebreide analyse van zoekwoorden en een concurrentieonderzoek laat ik u zien welke trefwoorden belangrijk kunnen zijn voor uw doelgroep. Deze trefwoorden verwerk ik dan in uw website.

Wat zijn de 4 grote voordelen voor u bij het integreren van SEO bij uw website ontwerp?

  • Meer bezoekers op voor u relevante zoektermen
  • De bezoekers blijven langer op uw website doordat u meer relevante content aanbiedt
  • Grotere kans dat men u contacteert
  • Meer verkoop en grotere omzet

Interesse? Heeft u nog vragen over wat SEO voor u kan betekenen? Wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer Frederic Desauw voor webdesign op maat van uw wensen en budget.