Design

Ontwerp spelborden

Spelbord en workshop ontwerp voor het lager en secundair onderwijs
Studio Globo

Samen met Studio Globo te Brussel werd er een workshop en spelbord ontwikkeld voor het secundair onderwijs. Het centraal thema was grondstofontginning in Zuid-Amerika. De klant wou een totaaloplossing op maat: van ontwerp tot en met toelevering van het drukwerk. Er werd bijvoorbeeld een oprolbaar spelbord in textiel voorzien met een centraal rad. Deze workshop zal in 2012 / 2013 gebruikt worden.

11.11.11

Samen met 11.11.11 te Brussel werd de workshop "Armoede op het spel" ontwikkeld voor de derde graad van het secundair onderwijs. Het centraal thema van de workshop zijn de Millenniumdoelstellingen. Verschillende groepjes leerlingen moeten ervoor zorgen dat België en de 190 overige landen zich aan hun belofte van de Millenniumdoelstellingen houden, want belofte maakt schuld. Er is onder andere een groot spelbord ontworpen van 2 bij 2 meter met recto / verso kaartjes die de route naar de bijeenkomst van al de regeringsleiders in New York verbergen.

Wings2Spread

Voor een energy leadership expert werd een spelbord grafisch vorm gegeven. Het spelbord zal gebruikt worden voor onder andere team building activiteiten. Er is een totaalconcept ontwikkeld en het drukwerk en de afwerking werden door mijn zorgen gedaan, tot en met de gepersonaliseerde kartonnen verpakking per spelbord. Meer info ...