Website ontwerp

Als ervaren webdesigner gevestigd te Kortrijk ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele en goed vindbare websites voor starters, zelfstandigen en kleine vennootschappen.

Mijn aanpak omvat niet alleen het visuele aspect van uw website, maar ook de optimalisatie voor zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten. Zo kunnen uw toekomstige klanten u gemakkelijk vinden. Uw website laten maken door een vakman? Twijfel niet langer en investeer in de toekomst van je onderneming.

Neem contact op voor meer info of geef me een seintje op 0473 98 77 51. Ik help u graag verder!
  • website ontwerp Kortrijk

  • website ontwerp KortrijkEen professionele webdesigner in Kortrijk nodig? Of je nu een starter bent die zijn allereerste online stappen zet, een stielman die een persoonlijke portfolio website nodig heeft, of een kleine KMO die zijn online aanwezigheid wenst te verbeteren, ik ben er om je te helpen bij elke online marketing stap.
U ontvangt een professionele website
Een uitstekende online vindbaarheid is key
Alles is maatwerk
Persoonlijke opvolging en analyse
We laten uw onderneming groeien
"Frederic consulteerden we voor de heropmaak van onze website; intussen heeft dit geresulteerd in een state of the art platform, dat perfect beantwoordt aan onze verwachtingen, én waarvoor we zeer regelmatig waardering krijgen van onze doelgroepen! Frederic ontpopte zich snel tot een partner, mee-denkend, to the point, expert en best betaalbaar – de investering die we verrichten werd in no time terugverdiend."

Dirk Van De Waeter - zaakvoerder Vice Verda BV

Zin om samen te werken?