Branding

Website ontwerp

Ontwerp van uw professionele website. Voor zelfstandigen en KMO's in heel Vlaanderen.

Frederic Desauw is gevestigd te Kortrijk, en ontwerpt uw website op maat van uw wensen, doelgroep en budget. Ik richt me specifiek op starters, zelfstandigen en KMO's met een betaalbare oplossing voor een professionele website. Aan de hand van uw doel, doelgroep en budget wordt een eerste ontwerp van uw site opgemaakt. Na goedkeuring over de lay-out, navigatie en kleuren wordt uw website verder uitgewerkt. Tegenwoordig zoeken meer en meer mensen naar producten of diensten via het internet. De eerste indrukken van uw bezoekers zijn daarbij van cruciaal belang. Het nieuwe website ontwerp moet originaliteit en professionaliteit uitstralen, met een eenvoudige en duidelijke navigatie. Neem gerust een kijkje in de realisaties om enkele recente voorbeelden te zien.

Bij het website ontwerp hou ik rekening met zoekmachine optimalisatie of SEO. Zo krijgt u voor specifieke zoektermen meer bezoekers op uw website. Via een vooranalyse van trefwoorden en een concurrentie analyse bied ik u de juiste zoektermen aan. Deze zoektermen verwerk ik dan volgens de regels van de kunst in uw website. Wat zijn de 4 grote voordelen voor u bij het integreren van SEO bij uw website ontwerp? Meer bezoekers op voor u relevante zoektermen, de bezoekers blijven langer op uw website doordat u meer relevante content aanbiedt, grotere kans dat men u contacteert, meer verkoop en grotere omzet voor uw bedrijf.

Heeft u nog vragen of wenst u vrijblijvend een gedetailleerde offerte? Frederic Desauw heeft al heel wat ervaring in het ontwikkelen van zoekmachinevriendelijke websites en helpt u graag verder. Vul het contactformulier in voor meer info of geef me een seintje op 0473 98 77 51. Ik help u graag verder!